Startskottet för sommaren

Det är många av er som säkert har märkt att sommaren inte är speciellt långt borta nu. Vi är trots allt inne i vårens slutskede, där all grönska gör sig redo för att lapa sol under den ljusaste perioden på året. Precis som vi människor dyrkar allt liv solen och det är tack vare den som vi faktiskt existerar överhuvudtaget. Sommaren blir på många sätt därför en hyllning till livet och allt levande och det är närmast svensk tradition att slänga av sig de varma vinterkläderna så fort solen börjar värma det minsta lilla.

Här på Trädgård Norr vill vi också dra vårt strå till stacken för att hylla solen och värmens ankomst. En trädgård är aldrig så vacker som den är under sommaren och därför är detta såklart en av våra absoluta höjdpunkter under året. Precis som vi, är också våra gäster soldyrkare och många trivs som allra bäst i en trädgård under denna period. Därför har vi gjort en tydlig satsning mot att uppdatera vår utemiljö, för att så många som möjligt ska få chansen att uppleva en äkta norrländsk sommar i en av de vackraste trädgårdarna som finns!

Vi kommer att uppdatera er löpande om vad som händer under våren, men en sak är säker. Ni som har varit här innan kommer att kunna uppleva en förändring till det bättre och ni som kommer hit för första gången kommer att få en upplevelse som ni sent kommer att glömma. Vi vet att det har florerat rykten om att vi har kontakt med en japansk trädgårdsdesigner och vi kan direkt här fastslå att det är helt sant. Dock så har vi kontakt med flera olika designers och alla kommer på något sätt vara delaktiga i det vi har planerat. I slutet av juni eller i början på juli beräknas allting vara klart.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *