Serveringen blir mysigare

En otroligt viktig sak när det gäller upplevelsen av det perfekta fikat är att omgivningen ska vara inbjudande och bekväm. Det är det som i slutändan gör att man gärna sitter kvar en extra stund och njuter, ofta i gott sällskap även om det skulle vara så att fika, lunch eller vad man nu väljer att äta är slut. Vi uppmuntrar till detta, eftersom att vi gärna vill lära känna våra gäster. Vi tror att en personlig och öppen relation med våra kunder är nyckeln till att de kommer tillbaka. Därför gör vi det vi kan för att vårt område ska vara så välkomnande som möjligt. Den senaste förändringen har med textiler att göra!

Tyg – lätt och billig förändring

Det är makalöst hur mycket man kan göra med lite tyg. Bara genom att placera det på rätt ställen så kan man ge både inomhus- och utomhusmiljöer ett helt annorlunda utseende. Det är inte helt lätt att göra, för det gäller att tänka till och ha en röd tråd genom hela arbetet, annars riskerar man att ställa till det för sig med en explosion av färger som knappast bjuder in till långa fikastunder. Det man också måste tänka på är vad tyget och färgerna ska säga, för det spelar roll i kombination med vårt varumärke. Att det ska vara naturtroget med gröna och blåa färger var vi klara med från början, och det var verkligen välkommet att få bort mycket av det brunröda som fanns på flera håll runt om i lokalerna.

Tyget har blivit en central del av vårt ställe, men stora härliga tyger som hänger från väggarna, både som avskiljare och som prydnad. Vi älskar det vi har skapat här och vi ta hand om det på bästa sätt, och det för vi genom att lägga stor vikt vid detaljerna. Det i sin tur gör att vi skapar en plats som känns personlig och intim, som verkligen talar ett språk och som får våra gäster på de bästa av humör. Det är vårt mål och vår mission, för vi gör inte det här bara för att vi tycker att det är roligt, vi gör det också för att ge människor en utomordentlig upplevelse av ett café.

Något som vi är extra nöjda med är våra prydnadskuddar. De är verkligen en central del i hela inredningen. Med dem så skapar vi en naturlig röd tråd genom hela lokalen, ända ut till uteserveringen. Visst är det så att man kan sy egna prydnadskuddar, men vi ville att just dessa delar skulle vara gjorda av proffsen. Därför köpte vi hem dem från nätet. Är ni nyfikna på var så finns mer info på textilgallerian.se.

pillow-456430_640

 

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *