Nyhet i sommar: Hyr en cykel!

Vi försöker alltid göra det mesta av våra gästers upplevelse hos oss, och nu har vi bestämt oss för att ta det ytterligare en nivå. Vår vackra trädgård kan man lätt njuta av när man kommer hit och tar sig en fika eller en bit mat, men vi vill att man också ska kunna njuta av de vackra omgivningarna runt oss. Många tar sig en promenad i den härliga naturen men vi vill att man ska kunna göra mer än så, Därför har vi bestämt oss för att man som gäst hos oss ska kunna hyra en cykel för en billig peng och ta sig en runda i våra omgivningar.

Exakt hur det här ska gå till och vad det ska kosta är inte riktigt fastslaget än, men mest troligt blir det så att man får lämna sin legitimation som säkerhet för lånet. Vi vill förstås gärna lita på att våra gäster är ärliga men för att slippa bli av med cyklarna så måste vi ha någon slags ”pant”. Själva hyreskostnaden blir trots allt bara en symbolisk summa.

Cyklar för hela familjen och för olika sorters terräng
Vi tänker oss att vi ska ha cyklar i olika storlekar så att även barn har möjlighet att följa med på en cykeltur, och vi kommer också att ha både klassiska cyklar och mer sportiga cyklar eftersom det både finns lättframkomliga vägar och mer tuff terräng här. På så sätt kan man välja hur och var man vill cykla. Vi kommer bland annat att köpa en BMX här och vi kommer också att titta på begagnade cyklar. Det är som sagt tidigt i planeringen än, men vi tar gärna emot tips, förslag och önskemål så att vi kan styra den här idén efter vad ni som gäster efterfrågar. Cykelhjälmar kommer självklart att finnas med när du hyr en cykel!

bmx

En BMX liknande denna vore något!

Det blir lite av en testperiod nu till sommaren för att se hur det här fungerar och vad gästerna tycker. Antalet cyklar blir därmed begränsat och vi funderar på om man till exempel ska kunna boka en cykel i förväg eller om man får komma hit och chansa. Om det visar sig vara en lyckad satsning så hoppas vi kunna utöka cykelparken till nästa år. Funderingar finns även på att kunna erbjuda en ”cykelkorg”, det vill säga en picknickkorg med fika eller lättare mat som gäster kan ta med sig ut i naturen och äta där de själva vill. Vi tar som sagt gärna emot åsikter om det här så att vi kan planera på bästa sätt! Hur skulle ni vilja ha det? Låter det som en bra idé? Önskar ni något särskilt?

Håll ögonen öppna för fler nyheter!
Det kommer också att komma en del andra nyheter i sommar som vi kommer att avslöja här på bloggen framöver, så håll ögonen öppna! Vi kan säga så mycket som så att det bland annat handlar om en utökning av vår meny. Men var inte oroliga – de gamla favoriterna kommer också att finnas kvar förstås. Men mer än så berättar vi inte nu!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *