Mycket förändring på kort tid

När saker och ting väl börjar komma så kommer det mycket. Alla som någon gång har försökt att få ut ketchup ur en sådan där klassisk ketchupflaska vet precis vad vi pratar om. Man försöker och försöker och inget händer, förens det ett ögonblick senare kommer ut mängder. Att man fortsätter att producera dessa typer av flaskor är väldigt märkligt, men det var inte det som är poängen. Poängen är den att det händer mycket när man väl kommer igång, och som ni redan vet så har vi gjort ganska mycket med vårt lilla café, och det här är något som kommer att fortsätta. Trodde ni att senaste inlägget var det enda som ni kommer att få se om inredning som förändras så har ni fel – det kommer med all säkerhet att bli än mer om det, även i det här inlägget.

Nu är det dags för golven

Vi har haft vår explosion av tyger lite varstans här hos oss, men det är ändå inte tillräckligt enligt vårt tycke. Vi vill helt enkelt att den intima och sköna hemmakänslan ska kunna vara allmänt rådande och gå igenom allt som vi har här hos oss. En sådan sak som vi inte har börjat laborerar med ännu är golven i caféet. Som de ser ut idag så är det mycket trägolv, som har en sådär härlig, gammal känsla över sig. De är allmänt vackra, men problemet med dem är att det känns lite väl mycket som en fjällstuga, och det är långt ifrån vad vi vill att de ska säga. Men samtidigt är vi alldeles för sentimentala för att lägga på ett helt nytt golv, som säkerligen inte skulle göra saken bättre. Lösningen som vi tänker oss kommer istället att handla om mattor. Och då menar vi många, många mattor!

Med hjälp av mattor så kommer vi att kunna ha det bästa av två världar. Dels så kommer vi att göra våra golv betydligt bekvämare att gå på. Vi kommer också att uppmana våra besökare att ta av sig sina skor när de kommer till oss, så att hemmakänslan verkligen kan få finnas där, och med massa mattor på golvet så blir det skönt och mysigt att gå på. Dels så kommer vi också att få in mer färg i våra lokaler, eftersom att det är väldigt lätt att experimentera med olika kulörer, mönster och former när det gäller mattor. Och slutligen så får vi också möjligheten att fortfarande lämna hintar av det fina trägolv som vi faktiskt har, då vi inte planerat att täcka varenda yta av golvet med mattor.

När vi kollar på vilka mattor som vi vill ha kollar vi primärt på www.chilli.se. De har ett riktigt fint utbud med många olika varianter som vi gillar, så det lär bli en stor beställning därifrån inom kort!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *