Meny

kafeetTrädgård Norr erbjuder härliga bakverk, frukost och brunch med många olika tillbehör, dagens lunch med en stor salladsbuffé och mycket mer. För den som söker ett lättare frukost- eller lunchalternativ erbjuder vi färdiga smörgåsar och olika sorters pajer.

Caféet med plats för 30 personer är smakfullt inrett, och sommartid har våra gäster möjlighet att njuta av en fika eller eller en bit mat omgiven av vackra blommor och växter i vår uteservering som ligger mitt i den välskötta trädgården.

Vi har öppet varje dag från klockan 07.00-18.00. Vi finns på Strandpromenaden i centrala Umeå. Varmt välkommen att besöka oss när du är sugen på något gott!

Frukostbuffé
Från klockan 07.00-09.00 dukar vi upp en generös frukostbuffé fylld av härliga godsaker. Mycket av det vi serverar är ekologisk och närproducerat. I vår härliga frukostbuffé hittar du bland annat nybakat bröd, en variation av pålägg, fil, yoghurt, flingor, müsli, ägg, färsk frukt och mycket mer. Vi serverar även nypressade juicer och olika smoothies samt te och kaffe.

Pris: 75 kr

Brunchbuffé
Från klockan 10.00-12.00 har du möjlighet att njuta av en välsmakande brunchbuffé. Mycket av det vi serverar är ekologisk och närproducerat. I vår härliga brunchbuffé hittar du bland annat pannkakor, bacon, korv, omelett, stekt ägg, toast, bagels och mycket mer. Vi serverar även tillbehör som sylt, grädde, lönnsirap, pålägg och färsk frukt samt nypressade juicer, olika smoothies, kaffe och te.

Pris: 85 kr

Lunch
Från klockan 12.00-14.00 serverar vi dagens lunch. Vi erbjuder alltid tre olika rätter varav en är vegetarisk. Mycket av det vi serverar är ekologiskt och närproducerat. Till dagens lunch serveras en stor salladsbuffé innehållande färska grönsaker och färsk frukt samt olika typer av dressingar och nybakat bröd. I dagens lunch ingår även kaffe eller te samt dagens kaka.

Pris: 85 kr

Fika
Från klockan 10.00-18.00 har du möjlighet att ta en fika i vårt mysiga café eller på vår vackra uteservering som ligger mitt i den välskötta trädgården. Vi erbjuder en stor variation av härligt goda bakverk. Vi bakar allt själva och använder oss i så stor utsträckning som möjligt av ekologiska och närproducerade ingredienser.

Vi serverar även glass i strut och bägare och har en stor variation av härliga smaker att välja bland. Hos oss hittar du ett stort utbud av olika teer samt olika kaffevarianter som espresso, cappucino, caffè latte, café au lait och mycket mer. Vi erbjuder även smaksatt vatten, kolsyrat vatten, läskedryck och saft.