Boka trädgården

Söker du en härlig plats för bröllopsfest, födelsedagskalas eller någon annan typ av festlighet? Under sommaren kan du hyra vår vackra trädgård, och självklart hjälper vi till med dekorering, mat och servering! Minimum för bokning av trädgården är 20 personer. Vid dåligt väder flyttar vi in i vårt mysiga café!

Vi erbjuder många olika typer av menyer, allt från enklare fika till middag med dryck och dessert. Det finns färdiga menyer att välja bland, men vi kan även hjälpa dig att sätta ihop en meny efter egna önskemål. Vi har stor kunskap och erfarenhet och sätter alltid kunden i fokus. Hos oss har du möjlighet att få det som du vill ha det. Vi har möjlighet att skapa menyer som är helt vegetariska, fria från gluten eller vilka önskemål du än har. Hos oss kan du också beställa vackra och personliga tårtor.

Även när det gäller dryck finns det mycket att välja bland, och det är du som bestämmer vad som ska bjudas på festen. Vi har ett stor utbud av fina viner, och tillsammans med dig tar vi fram ett dryckespaket som matchar middagen. Vi har självklart även många goda alkoholfria alternativ, och för barnkalas svänger vi ihop en god bål eller bjuder på hemgjord saft tillagad av bär från vår egen trädgård. Självklart ingår kaffe och te i dryckespaketen.

Vi hjälper självklart även till att dekorera för fest, oavsett om du vill ha stärkta servetter och linnedukar eller ballonger och serpentiner. Beroende på hur du vill att din fest ska se ut anpassar vi yta och trädgårdsmöbler efter det. Vi har möjlighet att duka fram långbord, ställa fram mindre grupper av bord eller använda oss av bekväma soffor och fåtöljer i konstrotting. När det gäller maten kan vi antingen duka fram buffé ute i trädgården eller servera vid borden. Vår serveringspersonal har lång erfarenhet och är väldigt professionella.

Om du ska hålla bröllopsfest eller någon annan typ av fest där dans ingår kan vi förvandla trädgården till ett fantastiskt dansgolv. När middagen är över plockar vi bort bord och stolar och ställer fram bekväma soffor och fåtöljer längs med kanterna. Vi står för belysning, och musikanläggning finns för den som vill spela musik via CD-skiva eller USB-minne. Vid dåligt väder flyttar vi in i den mysiga ladan bredvid, och den som vill kan förstås även välja att hålla dansen där från start.

Varmt välkommen att kontakta oss för mer information kring bokning av trädgården, menyer, priser och annat!